Ники Зиколов шампион на смесени двойки в Италия

May 16, 20230
niki_zikolov_Partner
Здравейте Тенис Нинджи! ????????????????
Ники Зиколов напомни за себе си отново! През изминалия уикенд, взе участие на турнир по Плажен Тенис от трета категория в Рим, Италия ????????!
На мъжки двойки, успяха да спечелят три мача и стигнаха до четвъртфиналите, където след тайбрек отпаднаха от бъдещите шампиони!
На смесени двойки, Ники си партнираше с бившата национална състезателка на Италия и Швейцария по тенис на корт – Лиза Сабино! По време на квалификациите за основната схема, те успяха да спечелят и трите си мача. След жребия за основната схема, играха първия си мач срещу вторите поставени, като ги отстраниха с резултат 9-2. На полуфинала и финала, където се изправиха срещу двойка от Abruzzo, спечелиха с 9-3. Това бе едно от най-силните представяния за Ники на миксовете!
Този турнир беше един от последните преди трите големи турнира през юни от четвърта, трета и оупън категория с над 4600 евро награден фонд, на които ще вземе участие. На миксовете, Ники ще играе със същата партньорка, а на мъжки двойки с трима различни партньори!
Успех, Ники! ????????????????

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЗА НАС

ТЕНИС НИНДЖА ЕООД
Варна, България

info@tennisninja.bg
+359/887 338601

ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА: ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА
БАНКА: ОББ
IBAN: BG04 UBBS 8002 1045 467350
BIC: UBBSBGSF
ВАЛУТА: BGN

©Tennis Ninja Ltd 2021 - 2024. Всички права запазени!.