Стартираме PLAY.FUN.RACE

January 17, 20230
Здравейте Тенис Нинджи! ???

Представяме ви най-новият ни проект “Play.Fun.Race”https://race.tennisninja.bg, в сътрудничество с нашите партньори и приятели от Тенис Подкаст “40:0” и TennisFox!

PLAY.FUN.RACE е проект на “Tennis Ninja” България, който има за цел да стимулира състезателния тенис! Проекта обхваща следните тенис категории U8, U10, U12 и U14. Всеки състезател създава свой профил, ние го наричаме тенис дневник или журнал, в който след всеки изигран турнир да въвежда своето постижение! По този начин тя/той ще трупа “нинджа точки” и в края на годината, ние ще наградим най-добрите тенис нинджи спрямо тяхното класиране!

Знаем и сме наясно колко много влагат децата, техните треньори и родители в този спорт. PLAY.FUN.RACE е тенис проект за всички български състезатели до 14 годишна възраст. По този начин, бихме искали да подкрепим младите ни таланти в този спорт, а също така техните клубове и треньори. Вярваме, че в края на всяка една година, всеки има нужда от поощрение, изразяване на благодарност за усилията, както и похвала за резултатите!

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЗА НАС

ТЕНИС НИНДЖА ЕООД
Варна, България

info@tennisninja.bg
+359/887 338601

ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА: ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА
БАНКА: ОББ
IBAN: BG04 UBBS 8002 1045 467350
BIC: UBBSBGSF
ВАЛУТА: BGN

©Tennis Ninja Ltd 2021 - 2024. Всички права запазени!.