Стартираме партньорство с Junior World Tennis Series

September 8, 20220

Здравейте Тенис Нинджи! Вярваме, че всеки който е научил или разбрал за проекта “Tennis Ninja” е запознат с нашите основни идеи и цели! Една от тях е да подмагаме развитието на българския тенис и сродните ракетни спортове, както и на младите български състезатели! Искаме да осигуряваме повече възможности за родните таланти в тяхното развитие. В този ред на мисли бихме искали да ви представим нашия нов партньор, с който вярваме, че ще успеем да постигнем точно тези цели, а именно JWTS – Junior World Tennis Series!

Какво представлява JWTS – Junior World Tennis Series?

JWTS представлява нова световна серия от тенис турнири предназначени за деца и юноши на възраст между 9 – 16 години! Турнирите, които са за възрастите 9 – 10 години има предназначени промо турнири без ранглисти. Останалите възрастови групу U12, U14 и U16 имат официални турнири със световна ранглиста!

“Забелязахме, че детският и младежкият сектор има много големи дефицити в много възрастови групи. Особено в Азия и Африка има само турнири на континентално ниво във възрастовата категория U14. Повечето играчи нямат възможност да се развиват на международно ниво. Фокусът на начинанието е насърчаване на млади таланти в тениса чрез възможността да участват в много международни турнири.” – Томас Шулц

Какви новости допринася JWTS?

– Гарантирани няколко мача на турнир във всяка възрастова категория
– Участие в 2 възрастови групи на един и същи турнир
– Регионални турнири – Континентални финали
– Коучинг на корта

JWTS започват лека по-лека да навлизат и в Европа. В момента те са се фокусирали в държави от изтока и имат играчи от Узбекистан, Южна Корея, Таджикистан, Израел, Русия. От тази година и догодина ще имат турнири и в Южна Африка. В турнирите им вече има участници от Европейски държави като Австрия, Германия, Италия, Румъния, Словения и други.

Първия турнир, който ще проведат на територията на България, ще се състои в Албена. Датите вече са ясни. Турнира започва на 25 Септември 2022 и се очаква да приключи на 30 Септември 2022. Може да научите повече за него на официалния им сайт – https://www.jwtstennis.com/albena2022!

Играем Заедно!
Печелим Заедно!

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЗА НАС

ТЕНИС НИНДЖА ЕООД
Варна, България

info@tennisninja.bg
+359/887 338601

ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА: ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА
БАНКА: ОББ
IBAN: BG04 UBBS 8002 1045 467350
BIC: UBBSBGSF
ВАЛУТА: BGN

©Tennis Ninja Ltd 2021 - 2024. Всички права запазени!.