Време е за финалите по Плажен Тенис – 09-10 Април 2022 – Варна

April 7, 20220
banner_beach_tennis_finals
sponsors_finals

Варна е в очакване на финалите от Зимната лига по Плажен тенис 2021 – 2022! Остават броени часове до началото и сме сигурни, че играчи, организатори, партньори и публика са в очакване да разберат, коя двойка ще се превърне в повелителя на плажния тенис! На 09-10 Април 2022 в зала Padel & Beach Tennis Arena Varna, организаторите в лицето на нашите партньори от Beach Tennis Bulgaria Club, ще създадат един истински празник за всички. Следвайки плътно своите цели, те доказаха, че провеждането на Зимната лига помогна изключително много на популяризирането на плажния тенис и мотивира участващите отбори да повишат своите умения.

Това обаче съвсем не е всичко! За да е пълен двудневния празник, УС на BTBC ще проведът съпътстващ турнир във формат смесени двойки! Идеята на организаторите е да уважат дамите, като предоставят специални покани на 8 от тях от всички центрове в България. Дамите от своя страна ще поканят свои партньори за участие в съпътстващия турнир, наречен “Ladies Choise”.

Ние от Tennis Ninja желаем успех на всички двойки в турнирите и нека най-добрата двойка победи! Ние подкрепяме плажния тенис, вярваме в целите на BTBC и ако искате да се насладите на страхотни мачове заповядайте в зала Padel & Beach Tennis Arena!

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ЗА НАС

ТЕНИС НИНДЖА ЕООД
Варна, България

info@tennisninja.bg
+359/887 338601

ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА: ФОНДАЦИЯ ТЕНИС НИНДЖА
БАНКА: ОББ
IBAN: BG04 UBBS 8002 1045 467350
BIC: UBBSBGSF
ВАЛУТА: BGN

©Tennis Ninja Ltd 2021 - 2024. Всички права запазени!.